کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319380 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

گوگل پس از طراحی تراشه سرور Zaius P9، با اینتل همکاری نمی‌کند

گوگل با انتشار پستی در وبلاگ خود از پیوستن به کنسرسیوم OpenCAPI خبر داد که به معنای کنارگذاشتن تراشه‌های اینتل در سرورهایش است.

گوگل پس از طراحی تراشه سرور Zaius P9، با اینتل همکاری نمی‌کند

به گزارش سافت گذر و به نقل اززومیت؛ امروزه اینتل سلطان بی چون‌وچرای تراشه‌های سرور در بازار جهانی است. اصلی‌ترین رقیب اینتل در حوزه تراشه‌های سرور مبتنی بر معماری x86 کمپانی AMD بود که البته در سال‌های اخیر بسیار تضعیف شده و با عرضه‌ی محصولات ضعیف، شاهد کاهش سهمش به زیر ۱۰ درصد بوده است. البته این کمپانی در تلاش است تا با رونمایی از نسل جدید تراشه‌های سری Zen دوباره به روزهای اوج خود بازگردد. سایر کمپانی‌های فعال در حوزه‌ی عرضه‌ی تراشه‌های سرور شامل IBM و ARM است که البته سهم هر یک از این بازار کمتر از سهم AMD است. حال به نظر می‌رسد با پیوستن کمپانی‌های بیشتری به کنسرسیوم OpenCAPI و پشتیبانی از معماری تراشه‌های POWER9 این کمپانی، اوضاع این حوزه در سال‌های آینده تغییر خواهد کرد.

گوگل روز جمعه با انتشار پستی در وبلاگش از پیوستن به کنسرسیوم OpenCAPI خبر داد. OpenCAPI متشکل از کمپانی‌هایی است که درصدد طراحی تراشه‌هایی برای استفاده در سرورهای بکار رفته در دیتاسنترها هستند. گوگل همچنین علاوه بر اعلام پیوستن به OpenCAPI، جزئیات تراشه‌ای را که طراحی کرده، به اشتراک گذاشت. تراشه‌ی طراحی شده توسط گوگل Zaius P9 نام دارد که مبتنی بر استاندارد OpenCAPI است.

ZaiusP9‌ گوگل

Zaius P9 به گونه‌ای طراحی شده که در آن استفاده از دو پردازنده POWER9 LaGrange کمپانی IBM با پشتیبانی از حافظه‌های DDR4 پیش‌بینی شده است. هر پردازنده از ۱۶ اسلات DIMM برای اتصال به حافظه‌ها در کنار دو باس ۳۰ بیتی برای ارتباط پردازنده‌ها به یکدیگر بهره می‌برد. POWER9 از درگاه نسل چهارمی PCI Express با ۸۴ لین برای هر دو پردازنده پشتیبانی می‌کند. انتظار نمی‌رود نسل چهارم درگاه PCIe تا سال ۲۰۱۷ بصورت استاندارد تعریف شود و هنوز سخنی در مورد عرضه‌ی سخت‌افزار مبتنی بر این فناوری به میان نیامده است. پردازنده‌های POWER9 براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته در سال ۲۰۱۷ راهی بازار خواهند شد، اما هنوز مشخص نیست که تراشه‌ی طراحی شده توسط گوگل چه زمانی عرضه خواهد شد. توان طراحی حرارتی این تراشه ۲۲۵ وات است که بالاتر از توان طراحی حرارتی تراشه‌های اینتل در همین کلاس است.

همانطور که اشاره کردیم هدف از شکل‌گیری این کنسرسیوم به چالش کشیدن تسلط اینتل در بازار تراشه‌های سرور است. OpenCAPI پروژه‌ای است که توسط انویدیا با هدف پشتیبانی و گسترش استفاده از معماری تراشه‌های پاسکال در زمینه‌ی تجاری آغاز به کار کرده است. AMD نیز برای بازگشت به روزهای اوج و افزایش سهم خود از بازار پردازنده‌های سرور در این کنسرسیوم عضو شده است.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 34151 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: زومیت تاریخ خبر: 1395/07/28 تعداد مشاهده: 1901
سافت گذر